BYEBYE 08

Här försöker man va snäll och bry sig, hjälpa någon. Och allt man får tillbaka är "Du försöker bara få mig att känna mig värdelös. Du är så jävla falsk". Tack. Ska fan sluta bry mig om folk , dra åt helvete säger jag bara.

Ikv är det NYÅRSAFTOn, last inlägg of 2008. Det har väl vart ett hyffsat bra år. Eller, egentligen har det sugit. Men nu ska vi va positiva. Jag har nyårslöften , jag är duktig.

tydligen vet alla att jag röker nu också. frågan är ju om jag röker eller inte? hahaha. Så jävla knäppt så jag dör. Nu ska jag fixa mig.

GOTT NYTT ÅR FOLK!!! <33


jag tror jag vill säga dig något. men jag tror inte att jag vågar, för jag är ganska säker på att jag inte skulle få ett "detsamma" .
och det skulle döda mig...

den är grön, dom stack för 2 timmar sen

Ikväll har jag & bibbi varit hos niklas och kollat på RaiseyourVoice (mykt söt kille iiiiiiiih), och ice AGE, garvat som idioter typ. fan vad rolig! Sen somnade niklas. han är sööööt och mysig.

Unner är dum, han håller mig vaken hela natten. Vi sitter och diskuterar hur värdelös jag är och att ingen vill ha mig, HHAHAAH ! . vi ska gifta oss, <3

no title




Träffa bibbi idag. mysigt. snuttig. hon är massa knäpp <33<3<33.
hehehehh. hehhehhe.
jag känner att mina blogginlägg är otroligt barnsliga och 75% oserösa HÖHÖ.
låten är mycket mysig och får mig att älska allt omkring mig : D <3

hand in hand with destiny

I wanna be with you. I really do.

Alesana 27 may?

Haha, jag var uppe till 7 imorse pga att jag satt och snackade med Krille och Riku om en grej,  hoppasdet är löst nu iallafall. Så, jag vaknade vid typ halv  3, och har inte gjort ett piss! Måste städa lite, ställa tillbaka datorn på skrivbordet och så. Sen ska ja lira lite gitarr och, kanske träffa Bibbi ikväll. Mysigt mysigt.


& unner omd u lääääser så kan jag inte på lördag , så vi får ta det en annan dag! Fredag, söndag? whatever. <333<333

Måste på mellandagsrean ju ! Och jag ska tydligen ha ny mobil eftersom min är helt fuckad. det är mykt nice! Har tyvärr bara 1,5, får 1 till om jag städar. Räcker inte så långt, men till lite! Egentligen behöver jag spara men... ja. Det kommer inte gå så förbannat bra :).

och så måste jag bara skriva att niklas är en mykt trevlig människa. mykt bra <3
städa&knarka ipren, bye<3

God jul folk !



Hehe, idag är det Julasfton. Fortfarande ingen julstämning, men jag kanske inte ens brukar ha det ? Jag vet inte alltså. Jag är typ sjuk, fett ont i huvet, yr, ont i halsen och astrött. Aja, idag har jag iallafall fått:

* Epiphone Elgitarr ( fråga inte vilken modell för det vet ja inte)
* Perfym
* Ljudkort
* 1200:-
* Gitarrställ + band
* Emoörhängen
* Mascara, nagellack


( klicka så blir dom större)

Ah, sen kommer jag inte på nått mera. Skitsamma. Julafton är ganska tråkig. Mormor va här, och min gammelmorfar som typ inte ser ngt och inte hör ngt. Han är läskig, jag förstår inte vad han säger hahaha.  Så nu ligger jag iallafall i min brors säng och försöker vara lite social med honom, har typ inte träffat honom på skitlänge även fast vi bor i samma hus. Spela siiingstar, höhöh.

Ja, alla vet att ni ska umgås med mig i veckan. Höra av er och sådär. Då är ni mykt söta !
<3


This song's gonna kick your ass.

Vart i Gård as usual, kännns somjag är där typ hela tiden. Tog sista vaccinationssprutan och så, skönt. Sprang runti Vällingby utan smink med min mor, ingen direkt vacker syn, haha. I'm Gorgeous without makeup! , hahah!

Usch , jag hataar att jag typ inte kan äta utan att må illa, det är inte så jävla kul faktiskt "/.

Imorgon är det då Julafton, jag har ingen julkänsla alls, haha. Sen , får folk träffa mig! Jag är faktiskt ganska trevlig (a) Blir nog filmmaraton i väsbyskogen hos Unnerpojken <3  , om han inte ger diss vill säga.

Så, jag ska gå ner och göra ett pepparkakshus nu , även fast det inte alls känns särsilt lockande . Sedan ska vi ,(jag typ ensam)  klä granen . Trevlig familj man har. Ska ngt göras får man göra det sj.
 byyyye<3

it's all because of me

Åkte till Vällingby med bibbi, skulle hämta ut en grej på apoteket. 17 kr kostade den. Charmigt värre, haha. Vi käkade på donken och då kom även lillen Marcus dit ;), Sen åkte vi hem till honom i Gård och hade allsång i hans vardagsrum, mykt myyysigt!

Sedan åkte vi hem till bibbish och kokade knäck, och kollade på knäppa punkares bilddagböcker, haha.
Imorgon ska jag ta nån vaccinationsspruta, usch! Tycker sånt är riktigt obehagligt.
Nu är det typ klart att jag ska vara i Gård på nyår. Det kan bli en.. upplevelse, hahax D.

Jag saknar en viss person , en aning sådär. Hör av dig, dryga inte! "/ <3


[ great. ]

Var uppe till ca halv 6 imorse, så är aningen trött, haha. Köpte gran med mamma, sedan åkte jag hem till Hanna. Vi gjorde ingenting alls. Sen fick jag damp på mitt spel som ja inte kommer frammåt på för ingen säger åt mig vad jag ska göra,

och folk dissar mig utan anledning. Moget. Är det verkligen så mkt fel på mig? I'm sorry I am. Haha, vet fan inte vad ja ska göra alltså. Inget skit funkar just nu. Sysselsätt mig. Umgås med mig. Och om ingen vill så skulle ja gärna vilja veta varför , ;__; .


if u can't get what you want, it's all because of me.

Vaaaad händer på nyår? Vart kan jag vara? (a) ^^.

Jag har böjat töja med min 7a i örat igen, hehe. Och måste fixa läppen snart, läskigt läskigt men det ska nog gå bra! Det kan ju knappast växa igen på 5 minuter, aight?

Jag måste byta namn på BDB,  förslag ? (a)

Igår var det avslutning, vi sjöng jullåtar i matsalen m.m.  , sen ååkte ja hem till manne. :* .
Typ vid halv 8 träffade jag Bibbi igård, vi käkade (jag käkade, jag är tjock) och sen gick vi till åkermyntan. (Ja, gick. motion och grejerärju fett bra!) Sen åkte vi hem till mig och roade oss med knasiga grejer.

Idag händer julgransinköp.  höhöhöhöhö.



bai <3

i lose my sense of wrong and right.

Haha, jag hatar att tjaffsa med folk. Förstört massa nu, bra det känns! Ironi -.-
Haft huvudvärk heladagen, jobbigt. Imorn är det avslutning. Orkar inte gå dit, vill va hemma och sova. Har ändå inget att göra där längre.

Sov från att jag kom hem till ca kl 7, fett skönt var det. Simon var inte i skolan så första lektionen gjorde vi nada. På svenskan var vi i biblioteket och fick sluta en halvtimme tidigare. Matten var sär, jag tjaffsade med Jessica. Underbart. Musikläraren kom inte, sen när hon väl kom fett försent så hade hon en annan lektion.

Den här dagen borde raderas :D


förlåt. du vet vem du är.
du vet att jag inte vill ha det såhär.

Skola & sådära

Jag gick upp 10 i 8 imorse, fast jag började kvart över. Mycket lyckat. Var i skolan ca kvart i 9, och får då reda på att läraren är sjuk, så vi ska jobba själva. 3 timmar framför en dator, då är det inte många som gör skolarbete, haha. Nej, fett tråkigt är det finns typ inget att göra, och plugga orkar jag inte.

Fett lång dag idag, gud vad jag inte orkar. Det ska komma någon elektrikermänniska eller något, som ska kolla på vårat internet idag , eftersom det är helt fuckat. Trevligt  veerrrreee.

Aah, btw så är jag sjukt ofräsh och har samma smink idag som jag hade igår. blä. Jag är lat.
nu ska vi sova. bai.

trötttt

Var bara på en lektion idag, åkte hem och sov. Sedan åkte jag och pappiii  iväg och kollade på en sak;) .

Fick ett sms från unner. "Jag saknar dig:S", haha, förvånad blev jag! Sedan ringde han, då blev jag ännu mer förvånad. Inte pratat med honom på kanske.. fyra månader?. Han hade söt röst, det hade jag glömt. Jag trodde den var ful, lol.

2 dagar kvar i skolan bara.  Umgås med mig på lovet hallå? Och ge mig pengar.

Jag har typ inget att skriva. Det händer typ ingenting roligt, haha. bai.

Namida miseinaiyoni.

Springer runt i försmå KSSS mjukisbyxor, och en idoltröja, haha känner att jag ser lagom charmig ut. Men whatever ! Releaseparty för nya Idolskivan idag, förväntar mig ingenting, det kommer nog bli ganska tråkigt. Jag är ju inte direkt insatt i Idol, hehe. Ska mest gå dit för att följa med Jessica .

Ska vara där runt 8, har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Vad har man på sig på sånna grejer? Jag har typ bara lodiskläder.

Träffade Andrea och Patrik igårkväll, fan vad jag har saknat dom. Fan vad söta dom är! Jag älskar dom<3. Hoppas att det kan bli som förut mellan oss. Det var fett värt.

Aja, ska rota lite i min byrå nu, bai ppl <3


trying to think in another way

4 dagar kvar till lovet, det korta lovet på 16 dagar, det är ju ingenting. Idag har jag haft Engelskaredovisning, jag hatar det verkligen. Jag typ pratar jättefort och vet inte vad jag ska säga, och eftersom det är påengelska så sluddrar jag och hittar på massa konstiga böjningar xD, Usch, det är verkligen hemskt!

Sen var jag dålig och gick inte på matten. Men jag orkar verligen inte, ge mig en ny mattelärare. Helt värdelösa är lektionerna. Har fått någon trådlös headset grej, så nu kan jag prata i telefon igen, ring mig!

Nu har jag bestämt hur jag ska göra med mitt hår också, (ja jag färgar det helatiden), men ni får se sen, hihi.
Och så  har jag köpt tjöning, fan vad ont det kommer göra att sätta i den! Haha, vågar inte än . Är så rädd att det ska växa igen xD.

Vem går på Sonic Syndicate med mig i februari ? :D<3

Söndag -.-

Igår skulle vi kröka då, eller något, men som vanligt så blev det inget. Lisa segade och missade massa bussar, så killen som skulle fixa drickan ville inte för hon va sen. ( Varför inte fixa drickan tidigare:S ) Så hon kom inte, så Jag och Jessica åkte till Abrahamsberg o va med Max och Martin, vi gjorde typ inget. Sen kom Elise, och vi åkte hem till Jessica och sov där.

Idag skulle jag till stan med Bibbi och fixa töj till min läpp, men vet inte om vi hinner innan det stänger. Vi ska typ baka pepparkakor, haha ! xD Mysigt.

as usual: Umgås med mig !. Pliiiiis ? :) :* <3

Idol 2008

Jag var på idol igår, vi hade gratisbiljetter så jag tänkte varför inte? Vi satt bakom scenen, så vi såg ner där dom förberedde sig, inte där dom uppträdde. Det var väl trevligt även fast det blev lite bråk och tjaffs, men så kan det vara. Kevin vann ju då, som alla redan visste.

  
(Klicka så blir bilderna större)

Idag var det meningen att vi skulle kröka, men jag vet inte om tjejerna bråkar, och vi hade antagligen ingenstans att vara , så jag vet inte hur det blir. Annars tänker jag försöka ta mig till stan, om någon har tid att följa med. Måste köpa till min läpp, och lite annat.

Övertalning till Västerås pågår, hähä.
äta frukost, bai<3

Torsdag

Skola idag, jag slapp MuMredovisningen för att läraren är oerhört nice! Och sen på musiken så förklarade hon exakt hur man skulle göra uppgiften som skulle vara inlämnad idag. Det kunde hon väl gjort typ första lektionen? Aja, orkar inte göra om så det får väl bli IG för mig då.

Kan inte åka till Markus över nyår. Så, umgås med mig då? Jag orkar inte sitta hemma, det är så jävla trist. Please? .
Internet har varit lite ostadigt i några dagar, de "glappar" typ, kopplas från hela tiden. Men nu ska vi hämta ett nytt modem och installera typ imorgon, hoppas det blir bättre då . Satt och gjorde en webside-design i ps när internet inte funkade, det blev ganska snyggt ;)

Nu bråkar jag med morsan också, hon tycker jag är fett otrevlig. Men jag orkar faktiskt inte.
Tyvärr.

måste städa. och sova nu. Bai. <3

godmorgon,

Sitter i skolan på datakunskapen/MuM. Hade ingen lust alls att gå upp imorse, även fast den här lektionen brukar va rolig. Men jag ligger före alla och jag måste redovisa en grej, kanske va därför. Att stå framför klassen och snacka är ju inte riktigt min grej.

Har musik i eftermiddag, vi slutar 4 typ. Det är segt. Jag måste åka till stan någon dag, någon som kan hänka eller? (a) Ah, nästa fredag är det avslutning, sen lov. Umgås med mig på lovet!
Nej, måste börja med min uppgift nu -.- ,
bai <3

Ny Design!

Jag fick ryck och tröttnade på min svarta design, så jag gjorde en vit! Det blev ganska bra tycker jag. Har bytt visningbild också, hehe.

Provet i tisdags gick bra, det var enkelt. Idag var jag med på idrotten första gången på ca 5 veckor, läraren gillade min idrotts-CD som fan. Han hade tydligen använt den när han undervisat i judo :S, Lars, ljudläraren gillade den ju också. Great! Sedan var det jullunch, nice var det.

Ska kanske åka till Markus i västerås över Nyår, det verkar ju inte hända något kul här, eller iallafalla inte som jag är välkommen på. Men sist fick jag inte sticka dit för mina päron (lol), men ska snacka med dom igen. Pallar inte nyår ensam ett år till, hade ju utegångsförbud förra året, inte allt för nice.

Nu måste jag gå och skriva ut musikuppgiften som ska redovisas imorn, blir definitift IG på den, men wtf.
bai <3


skolan kan dö

Jag är sjukt stressad, jag har prov imorgon som jag måste plugga till, och musikredovisning på torsdag som jag inte börjat med och engelskaredovisning på fredag som jag måste öva på bara för ja suger på engelska. Och jga kan inte göra något för den här stressen fuckar upp mig och jag kan inte koncentrera mig på ett skit! Vill bara sova men det har jag inte tid med.

omg ah, fuckerrrrrrrrrrrrrrrrr.

håller tummarna för hos rasmus på lördag, kan jag sova hos ngn ? <3

December

Shit, jag kanske borde börja skriva här lite. Igen. Typ , lite mer vad jag gör ochså. Inte massa konstiga korta inlägg, haha.
Bibbi kom till min skola vid halv 5 igår, vi skulle gå till kuratorn men hon var inte där. Så vi åkte hem till mig, jag duschade och klippte mitt hår, sen klippte jag även hennes hår. Sen stack vi till Knallenpizzerian och åt maaaaat, det var trevligt. Hene va där, hahahah usch. sen åkte vi till Rasmus  i kälvesta. Han är en intressant sak som håller på me kameror och töjningar och grejer, nice! Vi typ kollade på idol ( robin åkte ut <////////////3) och kollade på massor med bilder på hans dator, och drack julmust.

Känner mig fett utvilad, sov från 2 igår till 1 idag utan att bli väckt, ovanligt! Idag händer det inte så mycket men ikväll ska jag och Angelica hem till bibbi och typ ha tjej/film-kväll och äta tacos och massa sånnt, mysigt! Ska väl öva lite på gitarr och så, det behövs ju.

behöver även en gitarrist ( gärna som kan growla / sjunga) som är hyffsat bra åp gitarr ( bättre än mig) till mitt oexisterande band. Har basist och trummis, om dom inte bangar ! Jag spelar gitarr och sjunger.

Så,, nu ska jag gå ner och äta frukost och sen ska jag ta bort mitt smink från igår,hahah äckel : D puss :*

BFMV

Jag filmade på bfmv på arenan 3/12  ( onsdags) , inte världens bästa men här är en del !


UMGÅS ME MIG FÖR FAN.

fuck you.

bloggsida.se funkar inte. GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH RAAAAAAAAAAAAMANASBAKBSA.

tja lixom.

imorn ere prov WowoWOWOWWWWHWHOOO
och bfmv.
typ de ända bra på hela halvåret.


JAG VILL INTE HA NYTT ÅR FETT LÄSKIGT DE HÄR HAR PRECIS BÖRJAT !: 

baisisisiss.sszzzz.

RSS 2.0