i helgen...

... har jag inte gjort nått, som vanligt !. Elr, jo, bibbi kom hit en stund i lördags, och på kvällen åkte vi till rasmius och kollade på film i typ en timme. Och så har jag  städat mitt rum , och försökt skriva mitt musikarbete.
Saker känns helt... jag vet inte.  Jag hatar när jag inte kan förklara hur jag känner. Jag har ialf bara ätit 3 gånger på hela helgen, hehe. Ojdå lixom. Måste bättra mig.

Jag vill att ngt ska hända. vet bara inte vad jag ska göra så ngt händer. usch, usch. Känner mig trött och sliten även fast jag inte har gjort något . Egentligen har jag inget att skriva. Så ja ska sluta. bye.


asdfghjkl

Jag typ vaknade mitt i natten ( halv 8 på morgonen) av att min piercing hade åkt ut, jag fick typ panik höhöh. Det skulle ju va trevligt om folk kunde höra av sig när det hände något, att få reda på det dan efter gör det ganska uppenbart att ni inte vill ha mig med. Känns förjävligt bra! vetefan hur ja ska göra d här nu, men aja.

min morsa e jobbigast i hela världen o ja pallar inte henne. Måste ner o käka frukost nu iallafall.

jag hatar helg

going under

Jag är fett duktig och skriver här ju. Kul i skolan idag, Mixa en cd och radio, ahha. Fan va vi garvade, lol! . Ah, som vanligt är jag hemma den här fredagen, as always. ska glo på tv, somna och käka B&J snart. Inget bättre för mig.
Ah, men nu skiter ja i de här, ni kan fan dö allihopa. ( Eller, inte riktigt alla höhhöhö) . Orkar inte. Vad är det för fel på mig? Visst, jag är kräsen. kanske lite för kräsen. men det finns sjukt mkt hemskare människor än jag . Så vad är fel på mig? Ja fattar inte. Ja försöker som fan
men skit i det då
är det så det ska va
så får det väl vara så

bad for me.


dö.

shårishåriiiii

Skola från 8 till kvart över 4 idag. Lärde Cecilia en SP låt på musiken, det va ganska kul haha. Alla andra där ba sitter som sura fiskar och gör nada. Och typå går hem. Det är faktiskt en av dom lektionerna som går att stå ut med, gitarr ! <4-1

Har fixat musik till ljudlektionen imorn ialf.. orkade egentligen inte men nu känner jag mig fett duktig. Började leta bland mina fjortismusik-gömmor, haha. Imorgon är det fredag, udnra vad som händer då . Jag måste fixa biljett till BFMV i helgen iallafall. Sen kanske ja kunde hänka på Jimmy & co om dom skulle på fest, orkar seriöst inte sitta inne en helg till. Umgås med mig? Jag saknar Emanuel, sjukt mycket. Men så får det vara, just nu iallafall...
Msn är så jävla drygt nuför tiden. Ingen skriver, och börjar man skriva så drygar folk bara. Byebye msn typ.

NU ska jag tvätta håret som jag inte gjort på evigheter, och sen sova. godnatt.

btw träffade simon på bussen hem. saknat han fan !. <33333 Shori Shori saiiiimåååwn.

there's too much time cannot erase.

Det finns så mycket jag vill säga dig. Så mycket jag undrar, och behöver svar på. Jag undrar vad fan du tänkte med egentligen. Du är fortfarande de sista ja tänker på innan jag somnar, och det första jag tänker på när jag vaknar. Jag tänker att jag måste ha dig tillbaka. Men sen kommer jag på att det inte går.

this pain is just too real.

Men jag hoppas ialf vi kan vara vänner. Just nu saknar jag dig som fan. Och jag vet att en av anledningarna till att jag reagerar så hårt är att jag vill ha dig för att jag inte kan få dig. Men om jag kunde,skulle jag inte banga. Men jag hoppas vi kan va vänner även fast det blev såhär fel. Det va ju det vi sa i början. Blir det inget, är vi vänner. Visst?. Ja är bara rädd att vi inte kommer träffas, eller snacka, ändå. Jag menar, vad ska vi göra när vi umgås?. Men jag hoppas att det blir bra. Jag vill vara en del av ditt liv, och jag vill att du ska vara en del av mitt. Du har hjälpt mig. Även fast allt du hjälpte mig med är så gott som borta nu, så finns tanken kvar i mig.

orden "jag älskar dig" ekar i mig när jag tänker på dig. Men jag kan inte avgöra om det är äkta..

trying to move on, even though i don't want to

.

kommer troligtvis aldrig träffa Jesper igen. sadface .____.
jag älskar dig. don't ever forget me ;__;  <3

lördag

igår, fredag, va det från början meningen att ja skuille med Elias på fest hos Teddie. Sen vart det inget, då skulle jag på chillkrök hos Riku, och Elias skulle ha chillkrök hemma hos sig. Men sen blev det inte så heller, så åkte jag till stan och träffade Riku, yoda, bettan, jimmy, henke o folk . Elias var åxå där men fega som vi är pratade vi inte me varan. Ah o sen så skulle typ alla som va där på fest i Rågsved hos Dannevafan, såv i typ åkte dit.
Och så kom vi dit och så var det massa folk där och jag kände typ inte en ända, haha. Sen hamnade jag i hans säng där alla satt, typ satt o snacka me Henke, Yoda jimmy och bettan. Typ dom jag kände bäst, ahaha.
Sen kom Mannes polare. Hon som går i min skola, som ser ner på mig som fan. ( (yyyyyyyyy) . hahahah. Aaah och sen skulle alla strula så då strula jag med bettan. Allt var helt cp. Och sen stack typ asmånga hem
Och efter ett tag när Elias var jävligt packad kom hanfram o ba "TJAA VARFÖR HAR JA INTE HÄLSAT PÅ DIG ?! ". haha söt. Så langa han "Efterkrök",  jag sa hejdå till dannevafan även fast ja inte sagt ett ord till han innan, värsta myskramen , haha.
Så stack jag, Elias, och nåra som hette typ Linda, Estland & Ida till Elias. Alla typ somnade direkt.
Usch, onice o va me folk man inte känner :D ,   Sen låg jga & Elias o snacka om alla hans 23 piercingar halva natten.

Inge nice röj men de funka vääääl.
pusspåfolk som inte är dumma i huvet <3.

 Ikv blire krökish hos niklas med bibbi & säkert tobbe & folk.  Saknar dom mycket ! Dom är bra ! Dom är wunderbara !. puss på dom.  <333


jag saknar dig. Jag försöker glömma.
Men jag vill inte. Du vet vad jag vill.
Du vet vad du betyder för mig.
 (eller kanske inte men ändå ) .

.__________.

haha ja visste det ! jag visste att du va för bra för mig !
ville bara inte inse. ville tro på dig.


hehehe. fan.


skitsamma nu då
hejdå.

musiken var rolig idag.

snow fking shit.

eh , tja !
morsan lacka ialf inte när ja kom hem me piercad läpp : ) hon bara kollade lite surt, haha.
Vi hade prov idag, slutade halv 12 och då stack jag hem, sen vid 2 åkte jag till stan o& träffa Riku, Bettan, jimmy, joooooda och massa annat niceigt folk. Det var kallt!. det är fett med snö överallt, mysigt.

Jag har skitont i halsen,
Elias var ochså i stan men feg som ja är snackade ja inte me han, och han snacka inte me mig heller. Han gjorde världens gulligaste grej mot mig i måndags men vad tänker ja inte skriva här, haha. asbäst <333


i helgen kanske d blir  fest m elias,
och krök hos niiiiiiiklas  :>>>>>>

 pussssssssssss. .____.

my empty mind

Jag känner mig som jag är typ 14 år. Jag vill inte vara 16. Tiden går för fort, jag hinner inte med. I den här takten kommer det aldrig bli något av mig.


Ni kan dö allihopa.
jag orkar inte.

until the end

alltså , egentligen har jag inget vettigt att skriva , men ja skriver ändå för.. a. ja vet inte varför, haha. Aja.
Jag har typ skitmycket plugg nu. Vi har prov i engelska, (så måste göra massa uppgifter) samhällskunskap ( läsa de första 100 sidorna i boken ._.) och matte nästa vecka. Underbart! Så har vi engelskatext och glosor tills imorgon. Och sen har vi idrottsprov snart också, vet inte riktigt när, så jag måste kopiera mitt häfte till Jessica också.

Följde med dom till Idolhotellet idag av okänd anledning, åkte dock hem innan vi träffade någon. Men Henrik Schyffert var där och dom typ filmade och massa skit. Man inser verkligen vilken nobody man är när man står där bland massa kända och viktiga människor. Man känner sig verkligen sjukt värdelös och osynlig, haha x)

Dom sände radio från Gymnasiemässan i skola också, jag vill ju vara däääär, fett roligt. Men aja, alla kan ju inte. Nu ska jag plugga och äta ( om min underbara familj någonsin orkar fixa mat innan kl 9) och sen platta håååret !

 ehe, långt och onödigt. hejs <3

bennyyh´speak!

ehm, ja minns inte när ja skrev sist.

men igår vare skola sen åkte jag, lisa, elise o jesssss till donken och käkade, tjocka som vi är. Sen åkte vi till viksjö centrum där jag inte varit sen jag gick i typ 7an, och dt känndes fett onödigt att åka buss i 40 min när de tar 20 o gå hemmifrån mig, haha. Jessica klippte sig. Sen åkte jag hem, gick till pappas jobb och fick skjuts till vällingby, mötte manne i fridhemsplan , åkte hem till han och kom hemförsent.

lol. lol. Bara 1 lektion idag, för var inte med på idrotten. Åkte hem, fixade lite bilder, snackade med lite folk, m.m. Jag ska stränga om min gitarr till en lefty, fan vad HC jag blir !, haha.
Jag måste plugga men ja gör inte det.  dålit. Får göra imorn, då slutar ja ändå sent. ._.

ähä, kanske ska träffa folk från min klass i helgen, typ tjejkväll me massa godis och tjocka oss. Och på söndar är e ElolzC träfff. Gissa vart? plattaaan, tr00 emoplace . haha. Ska dit me Nico, Erik ( som e skylldig mig pengar) och kanske typ Joni & ngn. äääähä. Kanske elias ska dit också.  ( y ) .

ehm, nu ska ja glo simpsons.
pösss<3

u're my whole life .

give me something that makes my life worth to live. Cuz right now there's nothing.

hora, jag har fan inte gjort dig ett jävla skit.

.___________.

nu ska jag äta, plugga och sova. bye.

adsfdgfhgjhkl

ännu en onödig, meningslös helg.
jag försöker ju. men ska nog sluta m det, blir bara besviken iallafall.

nu ska jag sova godnatt.

your eyes are brighter than the sun, even though mine are so dark.





Lägger upp två panoramabilder jag gjort ! :)
(klicka för större format)
Den första är min gata där jag bor, hah.
Den andra är på mitt rum.
synd bara att blogg.se förstör kvaliten


U LIKE IT! :*

puss

WHAAAAAAAH youremyeverything

and i love alesana !  <3

fest ikväll, tror jag . Om hanna kmr tebax ngn gååång.  hehe.
ring mig, för jag vill alltid snacka i tfn när ja festar. Fråga inte varför.

i don't want it to be the same. i want it to be so much better. and we're going to make it, doesn't care if u wanna believe it or not.

.________.
:*

i wanna believe their words that everything is gonna be okay.

<3. <3. <3.<3.33.3.33.
näej.

fest imorn , meed folk ja inte känner <///3.
prata m mig.... ? träffa mig.


wonderful song.

Jag älskar dej <3



jag älskar oss
och jag älskar att vi inte ser ut sådär längre
och jag älskar att jag snart känt dih i 2 år (!)
och jag älskar att vi går i samma skola
och jag älskar att jag kan prata med dig
och jag älskar att du gör så ja mår bättre
och jag hatar att vi glider ifrån varandra
och det ska det fan bli ändring på !


ska äta mat, jag är fetto. Musikläraren är ett vandrande cp <3

Miiih : * Psycic Suicide.

Amg, sjukt jävla trött är jag. Slutade skolan kl 12 och då åkte jag och Jessica till vällingby, jag köpte hårfärg och ett halsband :), Jessica hämtade sin mobil och vi käkade på donken tjocka som vi är. Sen träffade vi även Jocke, rasmus & nån annan liten fjortis. Jocke verkade va tvungen att prata med mig, haha. Länge sen man träffade dom ju, men det är ju bara för jag är "emo" och för mitt eget bästa? omg. Pass på dom.

Sen gick vi runt och kollad epå massa kläder, och skor. Jag hittade massa fina på GinaTricot, bland annat en "läder"klänning, kort. Synd är att jag aldrig använder klänning, haha. Måste dra med mamma dit så hon kan betala lite tröjor till mig iallafall. Sen såg jag zabbouw också, men jag vågade inte hälsa :3 xD .

Ska färga håret snart, sen typ somna framför tvn. Mysigt värre.
pusshejs :*

du är snyggast vet du det ?

there's signs everywhere i go.

jag är bad på att uppdatera. Ja hade värsta bra rubriken men jag glömde bort den, haha !
Onödig skola idag , bara en lektion. Vi satt typ och lyssna på musik på mobilen, och jessica klottrade på min arm. Jag har typ inget att skriva, mer än var med mig i helgen ! FEEEEST ?!.  :)

Idrott imorgon, badminton. Det är faktiskt roligt för en gångs skull.
Ah, nu vare ngt ja skulle skriva igen men glömde det, HAHA ! Jävla fail jag är.
Har bestämt hur jag ska färga håret nu iallafall! :)

godnatt sötnos :* <3

aawe :*

köpt ny kamera nu, så ja slipper min gamla 5megapixels, haha ;D  :) <3
Imorn är det skola,låvet är slut. Sug på det,och sug på att vi har massor med prov.

Bara för låten är gay, bara för jag älskar den.
bara för texten är så jävla värd.




he's great, but he isn't you...

it's going to be okayyyyy



labaha  gör det möjligt för mig att varje dag vakna upp och ta ett andetag.
labaha  gör det möjligt för mig att varje dag får vakna upp och skåda solskenet.

Jag är känsloglad, rädd för att bli lämnad kvar.
Jag bryr mig bara om från igår till idag och resten låter jagva.
Jag samlar mitt mod och kämpar emot men förvandlas ändå till en helt annan person.
lååååt <3


does it ever feel like... ?

Msn har fuckat heladan >.<
loggas ut o in helatiden som typ attention-whore wannabe x' D

d känns bra att du driver om det. mår jävla mkt bättre ._. käft bara.
Ahtja ja har spelat gitarr heladagen .  (y) 

langa krök.
langa denis :*

RSS 2.0