heheheheh

sitter och äter makaroner med majs och creme fraishe , riskakor med ostsmak och cola! BEST! !

åkte till niklas och vi kollade på sex drive, sen kom bibbi ani o en nathalie, och så spela vi guitarhero, woooho !. Jag är inte lika värdelös längre.  Aah. skatyp se film eller nått.
 byeeyebebye

smärta :D

ontontont .
dt gör ooont .

sista dan ja behöver ta medicinen. naiiiiiiiizzzzzz , i'm freeeeeeeeeeee .

Ska träffa niklas om han svarar på sms/ jag orkar/ jag kan g¨å / jag inte ramlar ihop och dör av smärta
woho.
Jag typ går och rycker till och när ja rycker till gör det så helvetes jävla ont så ja ba skriker hahahah. Gud straffar mig. .____________.

har hittat ett ställedär jah ska pierca mig åxå. när ja harpengar. och när min pappa inte slår ihjälmig :)

at least give me my dreams back

vaknade imorse av att jag knäckte nacken och sen kunde ja inte röra mig :D whhoooo.
Så på något sätt åkte vi till christian i fucking mörby som kollade, och nu är det lite bättre men gör fortfarande pisssont. Men de försvinner väl. Ska tillbaka till honom på måndag .

annars har det inte hänt ett piss idag, typ kollat tv. KUL !
förlåt att jag är fett negativ och dryg 24 men om det är meningen att ni ska veta varför så gör ni det...
imorn kmr bibbi hem <3

where is the light in the end of the tunnel

träffa kajsa idag . vi gick ba runt o snacka typ , lite dåligt humör sådär båda två tror jag . Sen åkte jag till niklas. Och då blev humöret ännu värre. Spec när en spec person va där , haha. satt mest tyst o rev sönder mina byxor i soffan , från typ 6 till typ 11. medans dom snacka o skit. Men niklas e snuttig. nilllllllllllle :)
Blev erbjuden att hänga me dahl till trosa i helgen. men ska va m sandra imorn, & så palla ja inte. inte redan lixom. lawl.
happ. det var DET ! :)

adept är bäst.

jAG är så sjukt bra...

.... xDDD

blogg suger.  Ja åkte till random snubbe från playahead. typiskt mig? myes. DAHL !:
Han var negativ. Jag framstod fan so positiv till skillnad från han! Men det var fan lite mitt fel åxå. Men hur behöver vi inte prata om. Vi va på bauhaus. och åt på max med Rickard (stavning?). Sen kollade vi på en halv film och jag fick massage, wohooo.

när man minst anar det säger jag bara.

Alla på msn suger och kan gå och dö, ok?:)
ska kolla på 2 (3?) avsnitt av andra avenyn nu.
och kanske kajsa min söta lputititsohsdklhds <3 imorgon <3  mysigt <3

hejdå lol

tomm

Jag känner mig helt tom innuti och det är därför ja inte skriver. KOmmer helt enkelt inte på något att skriva. Vet inte om det är medicinen eller att jag bara är så, men något är värre än det brukar vara.

inte gjort mycket. vart hos niklas, vart med max. gjort typ ingenting. KÄnner mig helt jävla död. som jag håller på att bli galen typ. det måste hända något. annars kommer JAG göra så det händer något och då kommer det antagleigne inte bli ngot positift.

adept<3

woah. santooos. Åk skateboard med mig.

gick ut halv 1 igår & fotade och mötte fredrik vid växthusvägen och fick en cigg wohooooooo. Minns inte om ja redan har skrivit det här men de spelar fuckingn ingen roll. Tralallalalaalaaaaa.
SKulle vart me nilkas idag men det verkar inte bli så nu för han skulle åka från johannelundstippen med tobbe typ och det ORKAR INTE JAG .
Så ja ska äta o ta mina tabletter o duscha o öva på min sång o sen på sångkurs ikväll
OCH INGA CIGG HAR JAG OMG . :(

och jag och kristoffer har precis kommit fram till att allt jag har att leva för är att knulla runt. va en fucking hora som inte ens får betalt! wohooooooooo vilken livsglädje ! ;D
yeaaah

det är massor av snö och jag blev blöt om fötterna när ja mötte fredtik.
tryck på bilderna förfan.


äru glassbilen elr?!

Max igår.
Legat i sängen hela dagen idag. Kollat andra avenyn hela dagen. asnice.
fick precis mitt första sms för dagen wohoooooo,
känner mig fett osocial.
Men vem fan bryr sig.
Jag ska ut inatt. INATTT:
lol.

hatare.

Fan vad jag hatar lov. Speciellt nu. Jag har sån jävla ångest inför sommarlovet. Förra sommarlovet va fan värst ever. Fattar inte ens att jag överlevde. Blir det så igen så vet jag seriöst inte vad jag ska göra.
Nu är det lov. Jag mår piss pga dig. Jag borde egentligen hålla mig sysselsatt för att inte tänka på det, men det ärjag inte nå vidare bra på. Brukar aldrig ha ngn att vara med på lov. Seriöst, jag är snart 17 år och har ingenting att leva för. Snacka om att jag har ångest över hela mitt liv. Jag har fan inte ens ngt o göra på ett jävla lov. Inte ens någon att prata med! Kan ju egentligen bara gå och hänga mig direkt för det här livet är så jävla värdelöst hela fucking tiden. NU är jag fett emo men det är såhär det är och säg inte att jag ska vara positiv, för jag är sjukt ensam, och jag mår dåligt av att vara ensam. Varför kan inte alla dom här människorna somtycker det är skönt att vara ensama, vara det,istället för jag? Jag klarar fan knappt av det. Så får se hur lågt jag sjunker det här lovet. Antagligen ganska lågt.
Längtar redan tillbaka till skolan.

this ain't no way to live

Du sa att den skulle bli bra med dig. Men nu har jag inte dig längre. Så då kommer den inte bli bra. Ångest.

Varför har jag sån jävla otur?. Varför har inte jag det som är som en självklarhet för andra? Det är förbannat jobbigt och det känns som jag inte har ett piss att leva för, Jag lyckas aldrig med något och jag vet verkligen inte hur jag ska lyckas med det här. Har försökt så jävla länge, det är år vi snackar om. Klarar jag det inte vet jag att jag kommer ha ångest resten av mitt liv, för jag kastade bort min ungdom på ingenting. Snälla hjälp mig, jag orkar inte leva såhär.

yaayy

min blogg är den o-bloggigaste bloggen som finns, jag lovar.
hahahahhaahahaha.
synd ! :)

nya möjligheter :)

Jag orkar inte grina pga dig längre. det löser sig ! Jag + falska förhoppnigar = sant ! Men nn gång måste det ju vara äkta.
Jag har ett förbannat E på min arm. Radera det ! ERASE !!!:

Vadfan gör det att jag förlora dig. Jag fick iallafall 4 underbara overkliga månader, ingenting håller förevigt aight ?
Och nu är det lov. eller imorogn. Jag kommer antagligen inte ha ett piss att göra men vadfan gör det? Ifs gör det en massa så umgås med mig xD.
men vafan.



jag har fan inget att skriva hahahahahaha. gäller bara o hålla humöret uppe! 
:)

dagen:

vakna hos jesper. åkte hem. träffa tompa. träffa matte. åkte till skolan. åkte hem. ska duscha & sova.
bye

dagen:

vakna hos jesper. åkte hem. träffa tompa. träffa matte. åkte till skolan. åkte hem. ska duscha & sova.
bye

Erase my feeling?

Svartsjuk x100000000.
Skoja inte.
hemskaste känslan ever.
blir galen.

men de finns fan inget o göra åt det.

känslokall

Lördagen/södagen va fett skum. D Börja m att vi åkte till en fest i Anneboda i älvsjö typ, vi va typ 10 pers. Han som bodde där skulle på krogen så vi va ensama hehehe. Det var väl naiz, men sen så typ tog vi en jättestor taxi till någon privatfest i kungsholmen, någons morsa typ. Där va de typ 40+ are med största pattarna, hahaha. Det va inte så jävla nice men aah, så efter ett tag åkte jag och typ 4 till hem till någon jimmy i råcksta, vi gick och köpte chips, dipp och pizza haha. Ah sen precis när vi kom dit typ så va klockan typ halv 5, så då va ja tvungen o möta manne i råcksta, där fick vi sitta o vänta på tåget i typ 35 minuter, yay!. Ah så typ slagga ja hos manne, så vaknade vi kl 5 idag, så åkte jag hem typ.

Och jhag är så jävla dum
och jag tänker fan aldrig
så jävla
idiotisk
Spärra in mig
jhag bara förstör. LOL .

hejdå

i knew it

Nu är jag jätteglad !!!
alla hjärtans dag är bäst, änn så länge. <3
<3
går inte att beskriva ens hahaha<3
3<33#

>3<
<3


men vågar inte överdirva för då kmre bli som vanligt igen.
men
3<3<3<3<3
<3<3<
<3
<
3

btw...

....jag har en pojkrygg.


SLÅ DEN DU!

v-formad. breda skulderblad.
jag ser fet ut bakifrån
puss

fredag den 13

Jag har kommit på att jag inte trivs med alla dessa.. "lyckade" , och enligt mig "Normal", människor. MIN definition av lyckade och normala då , och jag iorkar inte förklara den. Men ja, jag trivs inte med dom. Jag vill göra det, jag diggar dom , men jag känner mig inte hemma. säger alltid fel saker och allt blir bara fel i deras närvaro.
Trivs bättre med personer som jag anser vara lite mer på min nivå. Men jag orkar inte förklara.

Skulle till unner ikväll, men istället blev det detta: Jag åkte hem efter skolan, städade och fick skjuts till tåget av pappa. Träffade Nicole, Kajsa och joni i stan. Sen kom erik från ingenstans så vi pratade lite med honom. Sedan gick vi till Kajsas kompisar + jennifer, trevlig människa. Vi gick in på JC och sminkade oss, sedan gick vi mot bion dom skulle på . Dom hade köpt lålssastatueringar så vi gick in på herrtoan, (eller, vi stod i dörröppningen med ddörren öppen och blockerade för alla kissnödiga killar). Sen skulle dom på bio , så jag gick och köptehårspray, sen messa unner att han va sjuk så jag åkte hem, ganska deppad för en tråkig hemma kväll. Men sen blev det så att jag åkte hem och åt, och sedan åkte vidare till Niklas , ddär var bibbi, Tompa, Ellan och 2 jätteOmysiga tobbe och Viktor. Det var ganska tråkigt men bättre än att vara hemma iallafall.

ochj ag tänker på dig helatiden. jag ser mig själv i dig. därför har jag svårt att släppa taget. jagvill inte släppa taget. kom till mig.

lawl

Nu är helgen planerad iallafalll, Jag träffar kanske Kajsa och Nicole efter skolan imorgon, och åker sedan vidare till bbästavän jesper i väsby, kollar twilight & 92374927 andra filmer och sover över. På lördagen åker jag hem, träffar Bibbi & Angelica o är jättejättefulla. På söndag är det Lunch med Rasmus vid typ kl 4, trevligt trevligt.

nu ska jag tvätta min piercing, för den gör ont. bye.

thanks for nothing

Vi började med flash idag på MuM:en, det  var fett roligt =) Jag gjorde en studsande boll som det stog LOL på , hahahah ! Vi ska typ tänka ut ideer till små kortfilmer också, förslag?
Redovisade inte min bok, jag är feeeegisen nr 1 ! Började läsa andra delen på den istället *freak* hahaha ! Läsa är inte riktigt min grej vafan men dom här böckerna är fett värda o:

Fotade lite , och redigerade en bild också, typ nyss. Kan ju lägga in den kanske.
trevligttrevligt.

jag blir ett nervvrak i din närvaro  , det var något nytt.


skyhighstandard.bilddagboken.se

jespo<3jen

Kom iväg på den här radio saken efter att max hade tjatat lite och gått ner till tuben och hämtat mig. Det var ju trevligt. Men att man får höra, "Hej, går du i den här skolan? Vi har aldrig sett dig" får mig ju inte att känna mig mindre osynlig direkt, hahaha ! Men osynlig kan man vara, om man är mig.
Det var väl trevligt ialf, vi käkade rulltårta o drack cola, och redigerade en intervju med massor av "azzå" "ehm", "aah" och "såhär" i. Det var lite roligt.

Nu måste jag plugga, men den här videon är fett värd och SÖTASTE NÅNSIN ! kolla på den nu!:

don't you fake it

Gissa, ? JAG PLUGgAR! *Jubel och applåder tack* . Ska ha muntlig redovisning av Twiligtboken imorgon. Man börjar skriva "Kort handling av boken" Och den är redan 1 sida lång. Det GÅR inte att berätta boken kort. Men aja, får väl försöka en gång till hahaha.

UM idag, var först! YAY . NR 1. = jag kom in och fick göra det jag skulle!. Wonderful . Har lovat max att gå på radiosaken idag, han har lovat att möta mig vid Tunnelbanan. Sååå snuttig! hahaha.
Ah och kommer ha grov träningsverk från idrotten. Skratta hur jävla mycket ni vill:)


from everything into nothing.

Jag vet att jag inte duger, inte räcker till.
Bevisa motsatsen eller ge fan i att låssas.
</3

from everything into nothing.

Jag vet att jag inte duger, inte räcker till.
Bevisa motsatsen eller ge fan i att låssas.
</3

until' i realize

Aah alla är cp så jag ska inte träffa Kev på alla<3dag, för han ska på fest. ellernått. Och sen fråga Jesper, och sen frågade hans lovergirl henne, så han ska va med henne ist oO .
Vem fan ska jag vara med ? :D
iiiiiiiiingeeeeeeeeeeen .
Trevligt trevligt.

Hör av er om random fester, för jag har inget liv. !

Träffade tompa i gård, och vi gick till gulakrogen, och sedan till strand. Snackade typ ock sådär . Det var ganska trevligt :)
<3

Cigarette kisses on the walls

Seeeg dag i skolan. Det är typ alltid så att mina kompisar sitter o pratar, och jag sitter breve och... glor. Men jaja. Hände inget spec, träffade Lagerwall på bussen hem , och han häsade på mig! Jag fick tillockmed 2 kramar och en cigg.Bra jobbat fegis <3 .
Kanske ska möta Tompa en snabbis snaaart ( misstolka verkligen inte för då slår jag sönder er och ja är för jävla seriös) , har precis duchat, måste torka håret, och vill äta men det borde jag inte. Men kanske gör det ändå haha.

Mitt liv är ganska ohändelserik. Ändra på det !

from the alter to the grave

"Det är en lat man du har"
söndagens bästa kommentar seriöst, hahaha.

Det var awesome väder förut men dagen har sugit så tänker inte skriva omden. Jag är fan helt lost i den där jävla boken. Känner igen mig så jävlam mycket på något sätt.
Ah, men nu kommer ntt nytt. Jag måste plugga! Till engelskaprov, samhälle, och läsa ut boken och skriva om den.
Umgås med mig.
du vet vem du är.

We are destined to fail

Godmorgon , typ. Vaknade runt halv 1 med största huvudvärken, men jag klarar mig. Jag kan inte käka ostmackor till frukost, för min farsa har köpt någon konstig jätteäcklig ost, och när ja säger till  han att den är äcklig säger han bara att han inte tror mig?!. Ofta man ba hittar på att osten är äcklig, hahahahah. Shit ja skriver så jävla ointressanta saker :D

Kanske skulle träffa Manne idag men Bibbi sa att Angelica typ hade sett honom i Islandstorget? Hon va inte säker på att det var han men alla går ju inte riktigt runt och ser ut som han. Har messat, men han har inte svarat än. Vi får väl se, han kanske är sur på mig =)

Annars får jag väl typ städa, och läsa min bok eller något annat sysselsättande.
 bye

Sonic Syndicate idag!

Åkte till stan runt typ 5, mötte Riku och Krille vid typ halv 7 i TC . Vi åkte till Fryshuset och träffade Jimmy och Bettan där. När vi kom in träffade vi även Micke och Nicke, Micke har jag på msn men ingen aning om han vet att det är jag, hahahaha. Charmigt. Det var kul ialf men ja såg typ inget , stog ganska långt bak  ( För vi orkade inte mosha, trängas och få andnöd). Men det var lungt. Efter träffade jag Kajsa och Jennifer som åxå var där, och sen åkte Sophia med oss hem så jag fick sällskap ända till hässelby strand! Riku och Krille va lite roliga på tåget , så det blev typ asgarv. Såg även Nosse och Danne i slussen, hahahah.Hoppas inte dom såg mig! Fett länge sen alltså. hahahaha.

Men de va niiiiiiiiiiiiiiiiiice.
Hoppas på att manne har lust att ses imorn (idag, ) saknar han lite >:

Btw snackade jag med tolf i tele igår, älskar hans röst! Finast, man typ smälter! ÄLskar dig <33333.
Nu ska jag messa lite med Kev och sen sova. Imorn blir det bilder från konseren på BDB, mina sög så krille ska skicka sina. Det blir awesome.
baaajjj.

i love u and me right now.

Jag hoppas att ingen tar min blogg seriöst. För det bör verkligen inte göras. :)

Måste få tag på Krille elr Riku snart, pepppaaaaa ahahaah.
Ostmackor & Oboy är bästa frukosten <3

YAyyayaa. jag r inte nykterist längre ffan.

Tjaa, kom precis hem typ, eller för en havltimme hesen haksnke.
Mötte ibbbi i hby gård och traskade hem till niklas där KennY och Tompa va. Ja hade angerlicas vin, det var äckligt men de funkde hahahaha. Aatrevligt kväll oh ja o tompa e bästa vänner :))::)) <3<33<33<.
AH asmysigt va de ialf. Nu suger alla på msn  så ja ska typ sova.
peppar syndicate imorn fan !

natti <3<3<3<3<3<3 .

två hästar dansar tycker jag?

Tralalalaaa, medialektion idag, jag & Emilie gjorde radio reklam, d va typ = ASG x8024039843028 .  Hahah seriöst. Men den blev helt awesome och sådära. Jessica satt och väntade på mig från halv 2 till kl 4, så åkte vi till Åkis för att kolla om dom hade Twilight tredje boken på svenska, hon läser den typ påengelska. Men de hade dom inte, så jag åkte hem.

Ska kanske träffa bibbi först men hon e med ngon annan nu så måste väääänta. Tråkigt som fan.

Det finns massor jag vill skriva, men tänker inte göra det för det kommer bli asfel och det finns folk som inte borde läsa det och balabalbabl så ja tänker inte skriva det!
ERASE MY FEELINGS PLEAs<e! . don't wanna be a fucking emotionfreak .Emokid fersure.

 jesper ringde idag :)<3

something wrong? im scared.

Bytte bakgrundsbilden på bloggen, inte så stor skillnad men lite!: Har typ gett upp msn, orkar inte vara inloggad. Sitter bara  & väntar på att ngn kul ska logga in / skriva, / va social, men det händer typ aldrig. Inte utan dig. Så jag orkar inte vara inloggad, vill ni få tag på mig får ni messa eller skriva på Bilddagboken (jeni) .
Vi har jättemycket text + glosor i engelskan till imorgon och jag hade faktiskt tänkt göra dom nu, tror aldrig jag har gjort dom tidigare, bara typ 5 minuter innan lektionen börjat, hihi.

Ochj ag måste verkligen, verkligen städa. Men vem vet när dte händer. Nu vill jag ha mat.  bai  .

i can pretend i don't care :D

Tralllala, nu har jag precis färgat och klippt håret, så nu äre frääscht! hahah. Jag tror jag börjar vänja mig vid att vara ensam . Det är inte lika jobbigt längre, det är faktiskt ganska skönt ibland (men det betyder inte att ni inte ska umgås med mig). Ska se om jag tar nån bild på håret sen när jag fixat det, eller nått sånnt. Meeen jag kanske inte orkar, haha.
Spotify är fett niiiiizzzz :D Lovetoit. <3

Skolan idag var helt värdelös, så det finns inget att skriva om den,haha lol. Så nu tänker jag ge fan i det här, byee.

rhinoooooooooooo <2

Jag är sjukt frustrerad över 2 saker just nu, jag typ skakar seriöst. Vad vill jag inte skriva här..
Kollade på den här filmen "Bolt" nyss, sjukt gullig, och sjukt rolig på vissa ställen, jag typ asgarvade. haahahahaha. Köpte hårfärg ialf, 2 paket. Det kommer bli lite ändring än jag hade innan, men inte mycket. Och så har jga klippt håret idag åxå, på mig själv ofc , topparna och så så det är lite kortare, men det behövdes verkligen.

Nu har jag typ pisstråkigt och den ända som e social på msn är en dryg, sur Unner som tycker jag ska dissa alla för honom. OFta det kommer hända . OMg.  Funderar fan på att ta bort msn:S

Aja ska ligga i sängen och kika lite på det här Spotify programmet som jag fick en inbjudan till. Det går fan inte ens något bra på TV. blä.

jävla rubrik

Va på UM imorse, men det var bara en um människa där , så vi han inte komma in typ. Så jag åkte till skolan och låg i soffan i en halvtimme, sen åkte vi till Idrotten. Det var tråkigt. Tror jag ska åka till Vällingby strax, och köpa hårfärg. Måste färga min hemska utväxt. Men vet inte om jag orkar, får se. Hade ju tänkt gå på den där radiosakimojsen också, men vet inte om jag orkar, haha bara skjuter upp det hela tiden !
Usch på mig. hahahah . hahahahaah. a

saknar dig.

ja har fortfarande ingen fantasi.

Vi började dagen med matteprov, och jag började med att komma försent. Jag tyckte det var mycket passande ^^ , sprang till bussen för första ggn i mitt liv tror jag, hahah ! Man orkar ju inte stå och vänta i en halvtimme aso. Matteprovet gick åt helvete, jag fattade typ ingenting och det lilla ja gjorde räknade jag ut på G - nivå , typ ! Men aja. På svenskan satt ja typ bara och pratade med Gurra och Erik. På engelskan hade vi stafett skrivning, och Fredrik förstörde alla våra berättelser med POkemon och morots-feticher, haha. Satt o snackade med  Gurra, Jocke o nåra typ på vägen hem , dom skulle till Jocke. Astrevligt! Gurra kanske typ ska töja läppen på mig, för annars lär det ju typ aldrig hända, haha.

Har spelat in lite mer när jag sjunger idag, så nu har jag några klipp som faktiskt är helt okej! happiface. Och måste äta lite snart, och typ försöka övertala mamma att inte behöva följa med till Eriksdal ikväll, för det har jag verkligen ingen lust med någon stans, och mitt öra är infekterat! YAY !. Great.

as usual;
Over n'Out,
fuckers!

scotty doesn't know, scotty doesn't know, scotty doesnt know, mwhahahah höhööh.
iloveyou.

Blåbärspaj! - funkar till allt.

(rubrik av rasmus)
Trallalaaa, har suttit och lyssnat gamla sum 41 låtar i 2 dar i sträck nu, shit, värsta minnen ju! Men det är mysigt. Vi har matteprov imorgon, och jag har inte pluggat. Jag kommer inte göra det heller, bara att erkänna haha. Va i stan med Jesssi idag,  typ sprang runt och letade efter en tröja som vi btw inte hittade , och så köpte vi glass på McDonalds för enkronor, oh yeees.

I helgen är det sonic syndicate me Krille och Riku, och fler?  Sophia & diddi ska dit, & kajsa, men vet inte om jag kmr träffa dom haha. Blir kanske att jag sover hos AshbaJockisi enskede efter det, får se. Så skulle jag kanske träffa Kevin? Eller jesper? . eller vem ?  :S:S:S:S S.
Ajjjaaaaa.

Mysiga saker. myyyysiga ! bibbbii <3<3<3<3<3<3<3<<3<3.
over n' out fuckers och puss på en Jesper Unnerstad för han är Utterfisk (<3 fishie) och cp .

he doesn't know

Söndagar är värdelösa som vanligt. Vaknade typ  3 och har bara legat i sängen med datorn hela dagen. Kommer nog inte gå  så bra att sova sen, men börjar ju sent så det är lugnt. trötttt typ, haha . Ligger och går igenom massa fjortis musik på min dator, hahahah .
Egentligen har jag inget att skriva typ, försker bara fördriva tiden lite.

Ibland önskar jag bara att tiden försvann och man va liten igen. Finns så mycket man kunde gjort annorlunda, och det var så mycket enklare då. Ångest för att ja inte tog vara på tiden från då till nu.

you can dream about your future, but u can't forget the past.

unnaaahahahahaha UNNNNERFISK! UTTERFISK! jesper

HAHAAHaahhaahhHAHHAh shitiiititi JEÅSER ! . Jag gillar jesper mest av alla ok?!?. Vi har lixom kommit överens om det. och vi ska ha deppkrök för ja aldrig får komma på fest. fr JENI E FUUL SÅ HON FÅR INTE VA MÄÄĽ½ . så ska vi sitt ao garva åt mig. fr ja elättepåverkad. o åt jesper,. och åt mig igen. ellernåååå. Och han har laddat ner 98573957349 filmer som vi kan kolla på alla helger hos han ! höhhöh.
han har fått för sig att ha aldrig kan fixa siiig när han e m mig för då skulle ja bli kär i han ^o) . ? !.  HAHA OFFTAAAAA NLAALWALWLL han är cp cpcpcpcpcp.  Så det betyder att han alltid är jätteful när han träffar mig o jättesnygg när han träffar alla adnra :S:S:S

NU måste ja sitta o frklara vaddet är med hans personlighet som gör att ja inte är kär i han. det låter typ såhär . " Du är fail, du pratar långsamt. du gör bort dig. du är seeeeeeeeeeeeeeg!!!!!!!!".  det är så :o .
han är lixom för klumpig. gör bort sig. och han rör sig som om ha är rädd för marken han går på. blä. hahaah PUSSUS S ÄLSKR dIG  JEPSER><3<3<3<<


fast nu tkr ja om han lite mindre för en grej han sa. ödödödöd-
det här inlägget är helt cp och onödigt men ja har trååååååååååååååååååååååååååååkigt.
hejdå cpn.

RSS 2.0