jag har ingen fantasi.

Det börjar typ bli en vana att jag är hemma på lördagskvällar. Bryt den :@@@@@@
Igår va jag och Romina inne i stan och fotade HD motorcyklar, med fisköga 8) älskart. Sen åkte jag och sov hos Kevin, typ. Ah sen imorse åkte vi till stan och fixade ciiiggg till mig, och typ va där m alla hans polare, men ah ja känner typ ingen där så ja åkte hem.
Och nu har jag jättttetråkigt, och som vanligt är ingen rolig inne på msn för alla typ festar, hahaha. Shit. jagvill också hallå?!..
Funderar på att typ kolla på film, men harr typ inga bra så det blir väl att sitta här och glo i luften ett tag till.

Overn'Out,
fuckers.

ByB today wiiie

Tycker jag är ganska duktig på att uppdatera nu alltså! :O .
Har precis duschat så sitter med håret i en handduk, måste snart torka det, platta det och fixa det. Det är så jobbigt, hatar att tvätta håret, hahaha !. Måste ner och käka frukost också,
och senare blir det att snacka med Kräk om när vi ska sticka in.
Det blir säkert great, tarmed min lilla kompaktkamera för man brukar aldrig få ha systemkameror på sånna här grejer, och jag är lite för rädd om den för att ta med den också.


Ni kan ju kolla in min DeviantART btw, det börjar bli lite dött där.
[http://SkyhighStandard.deviantart.com]

puss.

bad time

Jag har typ tråkigt, alla typ loggar ut från msn nu. ._. Och inget bra finns det på tv heller! Var ute en stund och vandrade runt med Rasmus lite, typ pratade och så. Det var väl trevligt, vi typ gled runt på dom isiga vägarna, haha. Man blir helt trött i hela kroppen.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu alltså, finns fan inget kul att göra på datorn längre, något tips?
Så tråkigt att sitta och göra typ ingenting.
.  hwjeårå

(hejdå ska de föresställa)

wooaah

Onsdag idag, började 20 över 8. Tog en senare buss för jag kände för det , men alla höll på att byta klassrum när jag kom dit så det var lugnt. Så hade vi Sam i 1 ½ timme, sämsta lektionen ever, skojar inte. Ah, sen va det idrott men lat som jag är så hade jag "glömt" kläder hemma, så jag och Lisa låg på en tjockmatta och snackade killar typ hela lektionen, haha ganska kul faktiskt.
Vi slutade ju efter idrotten, (Inte Lisa), men vi åkte tillbaka och åt med Lisa, för vi skulle till biblioteket och fixa nån bok till svenskan. Så jag lånade den här Twillight boken på svenska, för jag har inte sett filmen haha. Den är fett tjock men det är sånt man får leva med.

Lyckades få me Kräk på Byb imorgon, så blir vi lite flera tihi. Det blir nice som fan!

ajja that's all over 'n out !

Grrrrrrrrreat

Idag var vi lediga, men jaghade utvecklingssamtal kl 10 så´jag var uppe vid 8. Det gick väl bra, vi gick igenom betyg och så. Sen åkte jag hem, och fortsatte sova tills typ halv 3 , då Manne messade och sa att han var påväg till mig, haha! Fick typ panik. Men aja. Ah så kom han, o vi typ kolla tv & så. Sen stack han hem så skulle ja på mötegrej. Fett tråkigt, haha. Men Chillt att vara ledig iallafall. Imrgon har vi ju vanlig dag, börjar 8 och slutar 12. Det är nice som fan!

Torsdag är vi också lediga , då ska jag på Backyardbabies med min lillebror, hahaha. Fett snuttigt. Fixat biljett till Sonic Syndicate nu iallafall, det är ju bra. Kommer fan inte ha några pengar kvar, haha.

Snart ska man typ välja inriktning i skolan också, vet inte om jag ska välja Ljud eller Bild. Fett svårt seriöst. Men aja, det löser sig väl hoppas jag!
hejrå fuckers.

fett ovärt

Jag orkar inte. Kan inte alla ba hfksfhdskjfdsh försvinna. bdsöfhfösdhfdfds. typ . Orkar inte göra ett piss, bara sitter och glor rakt ut i luften. Väldigt, väldigt roligt. Underhållande. Någon borde typ stänga av min hjärna, det är inte bra för mig att tänka så mycket som ja gör.
Ge mig en ny bloggdesign. Min är äcklig. Men jag orkar inte.
Jag är inte negativ! JÄTTE POSITIV. Så är det, även om du inte tror mig.
jeppjepp. Idag händer ingenting. Precis som alla andra dagar. Så det är bara att lalla vidare.
tralalalla
lalalala
lalallalallalalalalalalallalallaala
lala.

hejdå .

skyhighstandard

Alltså, det känns alltid som jag har asmycket att skriva. Men när jag väl sitter här kommer jag inte på ett skit. Håller på att få mina visdomständer nu, det gör fett ont, och det är typ svullet och typ blöder. Inte så värst fräscht.
Msn är så drygt, snackar ändå aldrig med någon oO.

Jag och Elise åkte med till Jessica idag, vi slutade ju kl 12. Så vi typ åt mat, det var typ gott, och sen så pluggade vi i typ 10 min (Det vi skulle göra egnetligen), sen spelade vi singstar och så. Kul : D

Jesper är i stockholm idag och imorgon, men han har typ inte tid att ses för han är här med skolan <//////////333333333 , phett ledsen!!!1111!!!1!1!!! . Inte träffat han sen typ 8 agusti förra året, eller nått sånnt. Fett lång tid <7/3.

Nu ska ja fixa lite bilder o spela lite gitarr elle nått, typ äta mat.
bye <3.

next move is yours

Haha, det typ snöregnar ute. Jessica sa bästa kommentaren, hon ba " Om det blir kallt, och allt fryser, då kommer vi typ dö. och då tänker jag sätta på mig skridskor!". xDDDD . Seriöst man typ halkar fram fett bra haha. Har skrivit klart min novell i svenskan, ska bara ändra lite småsaker. Den är fett deprimerande, men vadfan, vad är inte deprimerande?.
Jag typ älskar min brors JackDaniels - MötleyCrue tröja så jag springer runt i den jämt. Om han märker kommer han gömma den för mig :(.

Jag har typ tappat min lilla rosa töjning när jag har sovit, hittar den typ inte. Rip den : ''''''''' <. Och sen tycker jag folk kanlanga fest i helgen för helgerna börjar bli lagom tråkiga och jag börjar bli lagom opepp.
nu ska jag gå och dö eller nått. baiis. <3

gief some love

Jag är typ helt tom i huvudet, det händer typ ingenting. Förutom att jag bråkar med Manne då ra. Har Kevins tröja, den luktar masssa Kevin. Det är mysigt.
Skola idag, Hade Sam och Engelska, vi har typ 3840304830 gloser. Böjade halv 12 & sluta 2 typ. Måndagar är nice. Har suttit och geekat ps sen jag kom hem, lägger in en av bilderna.

allmänt opepp på det mesta, gemig kärlek typ ? . Snällaa.

klicka på bilden så blir den större och så. blogg.se våldtar kvaliteten.



bai <3.

Helg!

Kevin kom hit igår, eh, minns inte vilken tid. Minns typ ingenting, mitt minne är sämst ftw. Vi typ... gjorde ingenting? Kollade på mirrors, bläää :D , det var typ masssa mysigt. Minns typ inte vad vi gjorde mer, förutom att vi käkade på knallen. AAh, så stack han till stan typ vid 4 idag, och nu ska ja gå till bussen och åka till Alexandra, vi ska dricka varm choklad! :D

 puss <3

one is never enough

Sitter i skolan, vi har svenska. Vi ska skriva en novell, min ska heta "Musklubben Jordnöt" (det är dock inte jag som valt), och jag kommer verkligen inte på ett skit vad den ska handla om , eller iallafall inte vad som ska hända. Min fantasi har typ försvunnit. När jag var liten hade jag hur mycket fantasi som helst, men tydligen inte längre.

Så jag typ sitter här, kollar lite bdb och sådär. Ska träffa Kevin idag, han ska typ sova hos mig. Min farsa är så jävla skön, han föreslog att han skulle sova i soffan i vardagsrummet, för han inte vill att vi ska sova i samma säng haha.  x D dream on lixom.

Ah, skitsamma måste försöka med den här sakimojsen nu. suuuuuuug. trallaalala apuss <3

ingen rubrik

Slutade kl 2 idag, så åkte hem och duchade, städade (!!!!!) och så. Så nu är det (nästan) massa fint här inne, hahah. Trevligt trevligt.

Ska träffa bibbi sen, hon ska noppa mina ögonbryn, för det behlövs typ haha! . Aah, jag hade asmkt o skriva nyss men nu har det försvunnit, skitsamma^^ , Ska fixa mig lite och sedan ta bussen till manne en stund:) bye <3

whatever makes you brave

Onsdag idag, hatar dom litegrann, vi börjar lixom 20 över 8. Borde vara olagligt att börja så tidigt? :S Vi hade iallafall Samhällskunskap med våran underbara Naser (>.<). Segaste lektionen ever som vanligt, sen  hade vi idrott, hahaha. Inte träffat manne i skolan på hela veckan btw, synd.
Kanske sticker tillbaka på radiogrej sen, vid halv 5, om jag orkar. Känner mig inte så jävla pepp på det idag, men jag vill typ egentligen :S Kanske drar dit nästa vecka istället.

Vi slutade iallafall efter Idrotten, det är sjukt skönt. Måste käka, och städa rummet, och nu har min skiva kommit till musikbörsen så måste hämta ut den också. Och så har jag bestämt hur jag ska färga håret! haha, men måste låta det "återhämta" sig lite först och klippa topparna.
 <3

it just got to be

Sjukt seg dag i skolan, men skönt att börja halv 10 iallafall. Och eftersom vi för första gången hade mattelektionen först så gjorde jag något på den! Det är typ unbeliveble, har typ aldrig gjort det tidigare. Fett stolt, traalala !

Jag vet att jag är typ en sjukt jobbig, komplicerad människa. Och jag är nog ganska sjukt krävande också, kanske därför jag aldrig blir nöjd. Men jag är sjukt envis, och jag ger inte upp. Hur skit jag än mår,  hur många tårar jag än fäller, så blir det alltid ljusare, och då ger jag aldrig upp. För vad ska man göra när man gett upp? Ingenting? Nej, det orkar jag inte. Så ni som säger att jag inte försöker, och att jag inte kommer nånstans för jag inte försöker, ni kan ju bara gå och dö. Försöker gör jag mest. Helatiden. dödöddö.

Ska lägga mig och "se på tv" en stund, är så sjukt trött alltså. bye , <3

your revolution is a joke

Måndag, fett nice med nya schemat, började halv 12 och hade 2 lektioner, haha! Segt som vanligt, men halva sista lektionen fick vi gå ner till biblioteket och käka poppcorn, fett mobbat. Sen åkte jag med Jessica in till stan för hon skulle fixa sitt busskort, vi sprang runt lite vid där Jesper borde ha varit, men han var inte där oO xD så vi fikade, och sedan hittade jag ett par asnice braller på Gina Tricot . 100 år sen jag handlade där sist, dom har typ aldrig snygga grejer i vanliga fall(a) .

Jag är sjukt trött och redan skoltrött, efter tre dagar. Det är great alltså, haha! har tjaffsat med emanuel åxå, som vanligt. Börjar bli en vana :O , hahahaha. Tycker om han egentligen :) ibland.

Great att vara bjuden på fest i malmö, hahah. Någon trevlig som har fest lite närmre i helgen? (A)
<3

try not to lose you

Osocialt värre här alltså. Var med denis igår, han är sjuk. Folk är massa osociala och ingen vill ses, varför? Fett segt. Jag har typ inget att skriva för den här helgen suger, och jag saknar Kevin. Sluta va osocial, och smsa mig!

you can't say no to me.

Jag har inga planer alls för helgen,  men så kan det vara. Jag har inga planer för någonting, känns fett surt att inte ha något att se fram emot, och ja saknar kevin :) . PlayerN ? ^^   Vi får väl se.

Fixat ny design. Den va snyggare, men blev för stor. Sug suuuug traalala. Så nu får det vara massa fult. Men skitsamma!. Skolan har börjat nu och sådära. Tråkigt. Segt, trött. Men sånnt man får leva med, haha.
 <3


kärleken övervinner allt.

Idag har jag varit hos Kevin bby<3, Hur mysigt som helst är det. Han är great. Vi typ spelade något kaninspel, "kollade" på film, och så åt jag där.  Åkte med 23.03 bussen, traalalala. Det finns inte ens gatlyktor där han bor. Det är lite charmigt.
Vi satt också och lyssnade på låten där nere, haha. Den är massa söt, precis som han.

Imorgon ska jag kanske träffa Andrea, men vi får se. Hon gör ju intealltid som hon säger, men jag hoppas vi ses iallafall. Jag tror jag ska göra en ny bloggdesign typ nu. Om jag orkar. Bye <3

great fuckers.

Asså, sjukt bra början på året. Hoppas det inte går åt helvete och blir lika skit som andra åren. det får inte hända alltså.. .

Nu har pappa åkt till Akuten, det är andra gången. Ingen vet typ vad som är fel på han, det är lite läskigt :( . Men det betyder att jag kan sitta vid datorn :D

jag ska göra en ny bloggdesign, jag tröttnar så fort. Men ska göra den när jag inte har datorförbud längre, haha. Imorgon ska jag nog åka till Kevin, om jag får haha. kevin är finast. < 3

Kollar på 13 snart 30 nu traalalala puss <3.

2009

Tror inte jag har bloggat det här året? , aja, hahaha. Jag har typ utegångsfrbud tror jag, men ja är inte säker. Har datorförbud men hittade datan i pappas garderob, loool!
I förrgår va vi på bio, Jag , Kevin och 2 andra tjejer. Vi såg den här Edna Lake,eller vad den hette. Den var värdelös se inte den.
Sen slaggade jag hos Kevin. Och åkte hem igår. Och idag har jag legat i sängen hela dagen. Mykt intressant.
Traaalalalalala.

hejrå ;D :* <3333

RSS 2.0